Transparència

Honestedat i Transparència: valors claus de Dones Pel Futur.

Estem compromeses amb la transparència, la qualitat, la sostenibilitat i l’eficiència del nostre treball i dels recursos.

Dones pel futur és una associació sense ànim de lucre que des de l’any 1990 treballa per donar visibilitat a les dones empresàries, directives i emprenedores. També estem al costat d’aquelles dones vulnerables, que per diferents motius no necessàriament relacionats amb la seva condició econòmica, no han trobat una sortida laboral perquè puguin crear o consolidar o trobar un lloc de treball digne que els doni l’oportunitat real de tornar a començar. Treballem amb les dones des d’una mirada integral.

Aquest és el nostre equip:

ORGANIGRAMA 3

 

Des de Dones pel futur impulsem el canvi social necessari, per a aconseguir la igualtat entre dones i homes a través de la participació social, política i econòmica. Sempre el nostre punt d’acció s’ha centrat en el treball amb dones des de l’àmbit de l’emprenedoria i la formació laboral.

Memòries Dones Pel Futur

Des de 2018 estem treballant acompanyades de diferents entitats com CECOT, reempresa, Dona Activa, Associació Treball Solidari entre altres, així com amb la Fundació Servei Solidari, amb la qual arribem a un conveni en 2021 per a traspassar els seus programes d’emprenedoria i orientació laboral a la nostra entitat,a causa d’un canvi de línia estratègica més enfocat a projectes relacionats amb joves.

Dona un cop d’ull a la Memòria d’activitat del 2021 i 2022.

Creiem que anem per bon camí digitalitzant l’entitat, a partir d’aquest any 2022, hem posat en marxa també un CRM amb sinergia.org, amb la idea de tenir totes les dades organitzades i amb permisos de les usuàries que atenem, per fer un bon seguiment i poder donar unes dades fiables dels programes que executem. La nostra idea és tenir el màxim d’informació a l’abast de les entitats finançadores com de la gent que ens coneix i ens col·labora, però com hem dit tot és un procés i anem cap a la professionalització de l’entitat.

A partir de 2022 i de tota la fusió d’activitats hem començat a implantar accions de transparència com: 

  • Publicació de: missió, visió i valors 
  • Publicació estatuts i registre a entitats jurídiques 
  • Estructura i composició dels òrgans de govern i equip directiu / Estructura organitzativa 
  • Tenim web; adreces de correu postal i electrònic de contacte. 
  • Estem treballant en la memòria anual d’activitats, ara tenim una 2021, però ja estem preparant la 2022. 
  • Tenim pla de voluntariat i protocol d’igualtat 

Les activitats que duem a terme es mostren en les diferents xarxes socials: 

En aquesta nova etapa de l’entitat volem donar-li un canvi a la pàgina web, ja que és el principal mitja de comunicació de Dones pel futur.

Pròximament, al mes de desembre 2022 tindrem en marxa la nova web amb www.donespelfutur.org, amb més informació relativa als projectes de la nostra associació.