Espai de les sòcies

A Dones pel Futur creiem en la generació d’espais de networking que permetin a les nostres sòcies enfortir i ampliar les seves xarxes de contacte amb l’objectiu de promoure les oportunitats de negoci en les seves diferents àmbits professionals.

A continuació et presentem algunes de les nostres sòcies expertes, els seus serveis o productes i les seves dades de contacte:

Jimena Uribe

Artista, titellaire, arquitecta i somiadora de professió.

A FestivÀnima, el meu projecte, i dins de l’àmbit educatiu i del lleure, dissenyo i dinamitzo activitats, tallers i jocs amb l’objectiu de millorar i desenvolupar competències claus cap a una convivència amable i sostenible; també dissenyo i construeixo escenografia i teatres de guinyol artesanals, sempre amb el Teatre de Titelles com a font d’inspiració.

Contacta-la aquí

 

Montse Masó

Consultora Financera de planificació econòmica experta en inversions i assegurances.

El món de les finances evoluciona, els patrons de la banca tradicional han de renovar-se per adaptar-se a un món cada vegada més canvianti dinàmic.
Consultora Financera renovada, busco persones amb talent per incorporar-se al meu equip de treball, els quals reben formació de qualitat amb un plade carrera meritocrático.

Contacta-la aquí

 

Marta Muñoz

Psicóloga i coach

Es dedica a acompanyar a les persones per a que aconsegueixin els seus reptes. Les ajuda a que s’ajudin a elles mateixes, a través del Coaching. Creu en l’ autolideratge i en el poder interior de l’esser humà. Treballa pel benestar de les persones en les organitzacions, perque no visquin la feina com un patiment.

Ofereix formació en competències de la inteligència emocional.

Contacta-la aquí: www.bytepsique.com o https://goo.gl/U5BeQC

 

Yolanda Martínez

Dissenyadora, creativa

Coses de coses és un projecte enfocat a la creació d’articles de moda i decoració, personals i personalitzats en el qual sempre crec peces úniques, des de la meva personalitat i personalitzades si el client així ho vol.
Crec en la individualització de la persona a l’hora de triar, perquè per a mi és important marcar la diferència en aquesta societat global en la qual vivim.

Contacta-la aquí: yolandacabrils@gmail.com

 

Montse Framis

Consultora Mentora en Dones PelFutur.

Tècnica d’innovació socioeconòmica, experta en expansió de la producció ètica i el consum responsable.  Dinamitzo aliances entre l’empresa, les institucions públiques i la societat civil. El meu bagatge inclou eines provinents de la cooperació internacional i l’educació pel desenvolupament, la responsabilitatsocial (CSR) i l’economia social i solidària (ESS), el Project Manager i gestió d’empresa, així com de noves formes de consumi producció fruit de les pròpies experiències. 

Contacta-la aquí: LinkedIn 

 

Lorena Bazán

Sommelier especialista en cervesa i en organització d’esdeveniments.

Després dedicar-se 10 anys a l’administració d’empresa, va donar un gir professional per a orientar-se cap al sector de la restauració. El seu vincle professional d’especialització en la cervesa artesana es remunta al 2013. Des de llavors ha estat co-propietària d’un comerç especialitzat, ha coproduït 2 receptes de cervesa pròpia, ha estat directora d’un concurs internacional de cerveses i participa activament en la coordinació/desenvolupo d’esdeveniments de primer nivell organitzats entorn a la cervesa de qualitat.

Contacta-la aquí

Cristina López Antón

Advocada procesalista.

Especialitzada en litigis sobre delictes econòmics i sobre responsabilitat i resolució contractuals, així com en procediments judicials del sector bancari relatius a la nul·litat de swaps, permutes financeres, compra de participacions preferents i altres productes financers derivats. Mediadora civil mercantil i membre de l’Associació Espanyola de Perits Judicials i Mediadors Arbitrals. Sòcia Directora en http://synera.legal/es/

Contacta-la aquí

 

Miriam Ballesteros

Directora de Marketing a Strands, una FinTech que ajuda a la banca a oferir plataformes digitals que millorin la vida financera de les persones. Es professora de marketing a la UPC, escriu articles i participa com a ponent en conferències sobre la inclusió financera i el rol de les dones en el sector bancari. Acumula una experiència de 10 anys en empreses del sector tecnològic, educatiu i sanitari.

Contacta-la per consultes sobre marca personal, trajectòria professional i finances personals a través de LinkedIn, Twitter o enviant-li un mail