Qui som

Dones pel futur és una associació sense ànim de lucre que des de l’any 1990 treballa per donar visibilitat a les dones empresàries, directives i emprenedores. També estem al costat d’aquelles dones en situació de vulnerabilitat, que per diferents motius no necessàriament relacionats amb la seva condició econòmica, no han trobat una sortida laboral perquè puguin crear o consolidar o trobar un lloc de treball digne que els doni l’oportunitat real de tornar a començar. Treballem amb les dones des d’una mirada integral.

Des de 1990 la nostra associació ha ajudat a més 800 dones a engegar els seus projectes en diferents sectors. Des de l’any 2015 hem treballat a diferents llocs de Catalunya, sobretot al Maresme i Barcelona on treballem acompanyades d’ajuntaments i Consells Comarcals. També tenim convenis amb entitats públiques i privades que ens ajuden a assolir els nostres objectius com a entitat.

A partir de 2021, hem iniciat un nou camí acceptant el repte d’integrar a la nostra activitat els programes d’inclusió laboral de la Fundació Servei Solidari: Espai Emprèn, microcrèdits i orientació laboral que amb tota l’expertesa de l’equip i voluntaris, han fet que aquests programes siguin reconeguts en l’àmbit nacional i Europeu.

 

Som una entitat que vol:

1. Inspirar
A través de la transformació personal desenvolupada per cada dona per a inspirar generar el canvi en unes altres.

2. Comunitat Activa
Promoure la participació equitativa a través de trobades que creïn sinergia i sentit de pertinença de grup. Transmetre els valors de co-creació, cooperació, consciència i l’enriquiment individual i col·lectiu

3. Oferir Eines
Materialitzar solucions reals a les dones aportant eines de desenvolupament personal, professional, financeres i tecnològiques que els arribar a fer realitat la seva idea de negoci.

4. Innovació Social
Acostar a les usuàries al coneixement i a les habilitats digitals des de la formació per a potenciar el creixement inclusiu a través de l’ús de la tecnologia, eines digitals.

5. Comunicar en igualtat
Participar en el diàleg amb les nostres comunitats des del llenguatge inclusiu que afavoreixi les relacions humanes basades en la igualtat i el respecte, societats conscients, sensibilitzades.