Teixint Ocupació

Teixint Ocupació es un programa que neix com el objectiu que les dones emprenedores en el sector tèxtil sumin sinergies amb els seus negocis, ja sigui establerts i/o en fase de posar-se en marxa.

El projecte consta de diferents tipus d’atencions i accions individuals i grupals:

1. Individuals: Entrevista de diagnòstic i valoració: d’Ocupabilitat Laboral; d’Emprenedoria; de la Situació Psicosocial. Tutories i seguiments: Desenvolupament de Plans d’empresa, Acompanyament financer, Consolidació de negoci.

2. Grupals – Formacions: En emprenedoria, o per la recerca de feina, o en Gènere.

El programa ofereix formació, tutories, mentoríes, accés a finançament, formació en gestió empresarial, transformació digital, detectar idea de negoci i la proposta de valor, entre altres.

Si et trobes que:

  1. Tens una idea de negoci i el que vols es treballar per donar-li forma i posar-ho en marxa en breu
  2. Vols definir definir millor aspectes de la teva idea de negoci como el pla de marketing i el pla financer
  3. Necessites finançament per iniciar el teu negoci
  4. Ja tens posat el negoci i el que vols es ajudes per trobar mes finançament i /o ajudes en temes com marketing, administració, coaching i altres

Per on puc començar:

Primer contacta amb nosaltres al info@donespelfutur.com o al tel/whatsapp: +34 932 71 55 57. Desprès et truquem i et convidem a participar en la xerrada on expliquem com funciona el programa.

Et donem visita per a la primera entrevista amb una de les nostres assessores, parlem de com tens la teva idea de negoci, en que necessites assessorament. Fem un pla de treball conjunt i comencem!

Des de Dones pel Futur, juntament amb les altres entitats, estem convidant a totes aquelles dones que coneguin o que vulguin formar part d’aquest projecte i crear el seu projecte d’emprenedoria vinculat amb la confecció i el tèxtil.

Programa amb el finançament de: