Aprèn un ofici

Aprèn un ofici es un programa que portem conjuntament amb l’Ajuntament de Calella i la Fundacio Trabajo y Dignidad.  El nostre objectiu es apoderar a les dones en risc de vulnerabilitat a través de l’aprenentantge d’un ofici per que puguin posar un negoci en marxa o treballar per altres en el sector tèxtil.

Les dones poden a partir  d’un ofici, en aquesta ocasió la costura, guanyar-se la vida i ser autònomes econòmicament. A la vegada les ajudem a compartir la seva experiència, inquietuds i  fomentar l’apoderament de les dones que hi participen.

Com ho fem:

El programa proporciona una classe de 2 hores setmanals de formació i l’obtenció de una màquina de cosir, a partir de un microcrèdit. A les sessions hi participen dones migrades, mares de família, totes elles aprenen a cosir, confeccionant vestits, teixits per a la llar, entre altres.

Si et trobes que:

  1. Tens coneixement en temes de costura i vols perfeccionar el ofici.
  2. Necessites finançament per tirar endavant el teu projecte de formació
  3. T’agrada treballar en grup i vols recolzar les iniciatives de altres dones.

Per on puc començar:

Primer contacta amb nosaltres al info@donespelfutur.com o al tel/whatsapp: +34 932 71 55 57. Desprès et truquem i et convidem a participar en la xerrada on expliquem com funciona el programa.

Desprès et donem visita per a la primera entrevista amb una de les nostres assessores, parlem de com tens la teva idea de negoci i com et trobes en el teu entorn pròxim: familia, fills, amics, etc

Fem un pla de treball conjunt i comencem!

 

Programa amb el finançament de: