Programes

Dones pel Futur (Associació Catalana de Dones Directives i Empresàries) és una entitat sense ànim de lucre que vetlla per donar veu a la visió de la societat actual a través de les dones, i que lluita per assolir l’equitat entre homes i dones.

Les seves línies d’acció són: L’ampoderament de les dones en iniciatives que reforcin i visibilitzin la seva presència al món empresarial, civil i social. La creació d’espais de diàleg, anàlisi i reflexió.  El foment de xarxes, facilitant espais d’intercanvi d’experiències, col·laboracions i assessorament en àmbits econòmics, empresarials i socials.

Vivim en un món canviant i en contínua evolució, i a Dones pel Futur volem reflexionar-hi i fomentar una societat responsable, solidària, activa i compromesa.

Els nostres programes:

  • Programa Senda– Programa d’acollida per a dones
  • Programa Aurora Emprèn – programa de pre-emprenedoria
  • Programa Accelera – projectes d’emprenedoria
  • Salut Financera – Formació per l’acompanyament en temes financers a persones vulnerables
  • Programa Dones Rurals – projectes d’emprenedoria en poblacions catalanes de menys de 5000 habitants
  • Programa Mentories – unió entre sòcies mentores i dones que necessiten un acompanyament per a consolidar els seus negocis

 

 

MENTORES I TUTORES.

Oferim servei Individualitzat i grupal de sessions de tutoria, coaching i mentoria a les dones que formen part dels nostres grups solidaris.

SERVEI D’ASSESSORAMENT ONLINE

Donem servei a dones que tinguin un projecte empresarial o d’emprenedoria. Emprenedores que necessiten orientació o assessorament en el seu projecte. Directives que necessitin relacionar-se amb altres dones del seu sector.