Premis a l’Emprenedoria Femenina, Rosa M. Garriga

PRESENTACIÓ DELS PREMIS

Dones pel Futur organitza la seva primera edició dels “Premis a l’emprenedoria femenina, Rosa M. Garriga” amb l’objectiu de reconèixer i visibilitzar l’esforç i dedicació que fan totes les dones que participen als programes de Grups Solidaris de Microcrèdits així com de mentorització que organitzem des de l’Associació Catalana de Dones Directives i Empresàries, Dones pel Futur.

Amb aquesta acció, Dones pel Futur reconeix a les diferents dones que han engegat un projecte emprenedor i que l’han pogut tirar endavant. La majoria d’elles són dones en grau de vulnerabilitat i els hi representa un gran esforç engegar i tirar endavant els seus projectes. És d’aquí a on sorgeix el desig de Dones pel Futur de premiar a les persones participants i dotar-les d’una petita ajuda econòmica.

UNS PREMIS DEDICATS A UNA TRAJECTÒRIA

Aquests premis es dedicaran, d’aquí el seu nom, “Premis a l’Emprenedoria Femenina, Rosa M. Garriga”. Dones pel Futur vol homenatjar així la figura de la Sra. Rosa Maria Garriga, com un referent en l’ajuda social a dones que pateixen violència de gènere i els més de 25 anys de trajectòria com a Directora i Fundadora de la Fundació Assistència i Gestió Integra, així com fundadora de l’ACDDE i actualment Presidenta d’Honor. El 2020, Rosa Maria Garriga va ser guardonada amb la Creu de Sant Jordi.

BASES DELS PREMIS

Aquest any, es convoca la primera edició dels Premis a l’Emprenedoria Femenina, Rosa M. Garriga amb la concessió de dos premis; Primer Premi de 300€ i Segon i Tercer Premi de 150€. Aquests premis reconeixen a les dones emprenedores i els seus projectes de negoci que han treballat en els diferents programes de mentorització i acompanyament empresarial de Dones pel Futur.

Les bases dels premis són:
 • Podran participar totes les dones que han format part dels Programes: “Mentoring per apoderar en femení” i que han desenvolupat un projecte de negoci, subvencionat per la Fundació Obra Social La Caixa; “Emprendre per Avançar en Femení, subvencionat per l’Institut Català de les Dones.
 • Els projectes seran presentats per les seves fundadores, el proper 22/10 davant de l’equip de Coordinació dels premis en una sessió virtual amb totes les candidates, i es procedirà a la gravació de cada una de les participants que explicarà el seu projecte, aquesta gravació, posteriorment, serà compartida amb els membres del jurat per a la seva deliberació el proper 27/10/2020
 • De cada un dels projectes presentats el jurat valorarà aspectes, com:
  1. Innovació i Creativitat
  2. Sostenibilitat i Respecte pel Medi Ambient
  3. Impacte en el territori
  4. Idea de negoci i Proposta de Valor
  5. Implementació i Viabilitat

Tots els projectes han de generar un impacte emotiu, busquem idees i negocis que emocionin i connectin amb les persones.

 • El jurat està format per representants del Consell Executiu de Dones pel Futur.
 • Totes les participants rebran un certificat de participació als premis.

 • Les guanyadores es donaran a conèixer en l’Acte de lliurament dels Premis a l’Emprenedoria Femenina, Rosa M. Garriga, que es celebrarà el 29/10/2020 a les 12h en format virtual.

Per a resoldre qualsevol dubte dels premis, contactar amb: coordinadoradf@donespelfutur.com i comunicació@donespelfutur.com

La primera edició dels Premis a l’Emprenedoria Femenina, Rosa M. Garriga compten amb la col·laboració de la Fundació  de l’Obra Social de  “La Caixa” , Institut Català de les Dones, l’Ajuntament de Calella i el Consell Comarcal del Maresme.

Accedeix al document de les bases, clicant aquí