Política de privacitat

1.- Responsable del tractament

El Responsable del tractament és ASSOCIACIÓ CATALANA DE DONES DIRECTIVES I EMPRESÀRIES, Dones pel Futur (ACDDE) amb domicili a: Carrer Pau Claris, 138. planta 3era.-08009 BARCELONA; CIF:G58893793 amb qui es pot contactar a través del correu electrònic comunicacio@donespelfutur.com 

2.- Finalitat del tractament

Associades i vinculades de Dones pel Futur ACDDE

Les dades personals facilitades per les persones associades, així com, les obtingudes durant la seva relació amb l’associació, seran tractades amb la finalitat de realitzar la gestió administrativa i organitzativa, gestionar l’enviament d’informació relacionada amb l’activitat de l’associació i complir amb altres obligacions legals a les que estigui subjecte l’associació.

3.- Procedència

La informació personal que tracta l’Associació Catalana de Dones Directives i Empresàries, Dones pel Futur és comunicada voluntàriament per les persones interessades en el moment:

*Omplir formulari de sòcia

*Omplir formulari electrònic d’inscripció a un acte

*Omplir formulari de sol•licitud d’informació.

Les dades personals sol·licitades i recollides per Associació Catalana de Dones Directives i Empresàries, Dones pel Futur -a través dels diversos formularis de recollida de dades d’aquesta web o de qualsevol dels seus correus electrònics seran tractades en tot moment d’acord amb la normativa vigent de protecció de dades de caràcter personal. Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell de 27 d’abril de 2016 relatiu a la protecció de les persones físiques (RGPD), així com amb la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic (LSSICE o LSSI). Compleix, també, amb la Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal i Garantia de Drets Digitals (LOPDGDD). 

4.- Legitimació

La base legal per al tractament de les dades és el consentiment de la persona interessada. Quan no existeixi aquest consentiment, Associació Catalana de Dones Directives i Empresàries, Dones pel Futur, podrà tractar les dades personals en base a l’interès legítim, sempre que existeixi una relació jurídica o contractual prèvia.

5.- Cessió de dades a tercers  & 6.- Drets en relació amb les dades personals.

D’acord amb el que disposa el Reglament General de Protecció de Dades (Reglament UE 2016/679), l’informem que les seves dades personals de que disposem seran tractades pel responsable del tractament,  ASSOCIACIÓ CATALANA DE DONES DIRECTIVES I EMPRESÀRIES, en base al seu consentiment i  amb la finalitat de mantenir la relació, contactar i enviar-li informació que pugui ser del seu interès. Les seves dades no seran cedides a tercers, no  està prevista la transferència internacional de dades i es conservaran durant el temps que estableixi la legislació vigent.

Pot exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, portabilitat i la limitació o oposició al tractament, adreçant un escrit al responsable del tractament: ASSOCIACIÓ CATALANA DE DONES DIRECTIVES I EMPRESÀRIES Carrer Pau Claris, 138. planta 3era.- 08009 BARCELONA o per correu marketing@donespelfutur.com. També pot exercir la tutela dels seus drets davant la Agencia Española de Protección de Datos (www.agpd.es).

ALTRES DADES I COOKIES

Qui som

La nostra adreça web és: https://www.donespelfutur.com.

Quines dades personals recollim i per què

Comentaris

Quan els visitants deixen comentaris a la web, recollim les dades que es mostren al formulari de contacte, així com l’adreça IP del visitant i la cadena de l’agent de l’usuari del navegador per ajudar a la detecció de missatges brossa.

Una cadena anonimitzada creada a partir del correu electrònic (també nomenat un hash) pot proporcionar-se al servei Gravatar per veure si l’esteu usant. La política de privadesa del servei Gravatar està disponible aquí: https://automattic.com/privacy/. Una vegada aprovat el comentari, la imatge del vostre perfil és visible al públic al context del comentari.

Mèdia

Si pugeu imatges al lloc web, heu d’evitar pujar imatges que incloguin dades de geolocalització (EXIF GPS) incrustades. Els visitants del lloc web poden descarregar i extreure qualsevol informació de les imatges de la web.

Galetes

Si deixeu un comentari en la pàgina web, podeu optar per desar el nom, l’adreça de correu electrònic i la pàgina web en les galetes. Això és per la vostra comoditat perquè no hàgeu d’emplenar les dades de nou quan feu un altre comentari. Aquestes galetes duraran un any.

Si teniu un compte i inicieu sessió en aquesta pàgina web, es definirà una galeta temporal per determinar si el navegador accepta galetes. Aquesta galeta no conté dades personals i es descartarà quan tanqueu el navegador.

Quan inicieu sessió, també es configuraran diverses galetes per desar la informació d’inici de sessió i les opcions de visualització de la pantalla. Les galeres d’inici de sessió duren dos dies, i les galetes de les opcions de pantalla duren un any. Si seleccioneu “Recordeu-me”, l’inici de sessió persistirà durant dues setmanes. Si finalitzeu la sessió, les galetes d’inici de sessió seran suprimides.

Si editeu o publiqueu un article, una galeta addicional es desarà al navegador. Aquesta galeta no inclou dades personals i simplement indica l’identificador de l’entrada que acabeu d’editar. Expira després d’1 dia.

Contingut incrustat d’altres llocs web

Els articles en aquesta pàgina web inclou contingut incrustat (per exemple, vídeos, imatges, articles, etc.). El contingut incrustat des d’altres pàgines web es comporta exactament de la mateixa manera com si el visitant estigués visitant l’altra pàgina web.

Aquestes pàgines web poden recollir dades sobre vós, fer servir galetes, incrustar seguiment addicional de terceres parts, i monitorar la interacció amb el contingut incrustat, incloent-hi la traça de la interacció amb el contingut incrustat si teniu un compte i heu iniciat sessió en aquesta pàgina web.

Quant de temps retenim les dades

Si deixeu un comentari, el comentari i les seves dades meta es retenen indefinidament. Això és per poder reconèixer i aprovar automàticament qualsevol comentari de seguiment en lloc de mantenir-los en la cua de moderació.

Per als usuaris que es registren en la web (si hi ha), també emmagatzemem la informació personal que proporcionen al seu perfil d’usuari. Tots els usuaris poden veure, editar o suprimir la seva informació personal en qualsevol moment (excepte que no poden canviar el seu nom d’usuari). Els administradors de la pàgina web poden també editar aquesta informació.

Quins drets teniu sobre les vostres dades

Si teniu un compte en aquest lloc web o hi heu deixat comentaris, podeu demanar que us enviem un fitxer d’exportació de les vostres dades personals, incloent-hi totes les dades que ens hàgeu proporcionat. També podeu demanar que esborrem qualsevol dada personal vostra que tinguem. Això no inclou les dades que estiguem obligats a conservar amb propòsits administratius, legals o de seguretat.

On enviem les vostres dades

Els comentaris dels visitants han de ser comprovats mitjançant un servei de detecció de brossa automatitzat.