Espai de les sòcies

Un espai exclusiu per a les sòcies: recursos i xarxa professional a Catalunya per a dones emprenedores, directives i empresàries.

A Dones pel Futur creiem en el networking com a element enfortidor i ampliador les xarxes de contacte de les nostres sòcies, amb l’objectiu de promoure les oportunitats de negoci en els seus diferents àmbits professionals. 

Les nostres sòcies:

<img src=NomDonaLaGana

És una cooperativa de treball associat d’iniciativa social, sense ànim de lucre, creada amb l’objectiu de generar llocs de treball per a dones en situació de violència masclista.

La seva raó de ser és poder oferir oportunitats laborals dignes a aquest col·lectiu de dones, tant se val l’edat, la nacionalitat o el color de pell.

I ho fan mitjançant una activitat econòmica, la fabricació i comercialització de delicioses melmelades artesanes. 

Més informació 

Global Migrat |  Gloria Elena Rendón

Global Migrat és una consultoria que neix amb la missió d’aportar noves perspectives i solucions innovadores per a la construcció de societats realment inclusives amb les seves diversitats, especialment les relacionades amb les migracions. Treballen amb una visió audaç d’un present i futur millor per a totes les persones, assegurant que les veus que sovint han estat ignorades o silenciades siguin incloses en un entorn d’igualtat. Estan compromesos a transformar la manera en què el món veu i tracta la diversitat, i estan decidits a crear un impacte a llarg termini en les comunitats que serveixen.
 

Contacta | gloriarendon@globalmigrat.com | LinkedIn

<img src="imagen.jpg" alt="Eugènia Bretones: Vicepresidenta del Consell Nacional de Dones de Catalunya. Emprenedora, politòloga y docente experta en políticas de género e inclusión." />

 Eugènia Bretones

Vicepresidenta segona del Consell Nacional de Dones de Catalunya.

Emprenedora, politòloga, i docent experta en polítiques de gènere i inclusió. Responsable de gènere en la Junta de govern del Col·legi de Ciència Política i Sociologia de Catalunya i en la Junta de Lliga Reumatològica Catalana.

Isabel Gil

Experta de destí, enllaç comercial Índia-Espanya i creadora de contingut en el meu web El meu Viatge a l’Índia. 

Fundadora de Autenticca, una agència dedicada a la Representació de receptius i empreses turístiques internacionals a Espanya a més del suport comercial per a empreses espanyoles a l’Índia.

info@autenticca.com | Tlf: 648872958 | Xarxes Socials i LinkedIn 

FitLovas

Berta i Monse, creadores de FitLovas.

Una marca amb enfocament feminista que percep l’entrenament com a eina d’apoderament i autocura en totes les etapes de la vida de les dones, incloent-hi l’embaràs i la criança.

Des d’una perspectiva d’acceptació corporal i amor propi t’ajudaran a potenciar la teva força interior respectant i escoltant el teu cos en comunitat. Descobreix el seu centre

Beatriz Cardona, Runroom

Enginyera superior en Multimedia amb un Executive MBA per IESE Business School. Amb més de 20 anys d’experiència com a consultora de negocis digitals, destaca per la seva combinació de coneixements tecnològics, digitals i visió de negoci, que li permet liderar amb èxit iniciatives en l’economia digital. Té una ampla experiència en desenvolupar i implementar estratègies de negocis digitals i estratègies de clients per assolir objectius empresarials, amb un enfoc centrat en el client.

https://www.runroom.com | beatriz@runroom.com LinkedIn | 

Mariana Pacheco

A través del seu projecte ‘Conectar, cuerpo, alma, mente’ brinda xerrades motivacionals i va guiar en entrenaments de benestar integral a fi d’ajudar a altres éssers com ella al fet que connectin amb la seva passió i manifestació d’abundància, aprenguin a regular les emocions, deixin anar creences limitants, sanin vincles i malalties, és a dir equilibrin el seu cos mental, emocional, físic i espiritual, aprenguin a gestionar-los i generin benestar en la seva vida. Descobreix-ne més.

conectarcuerpoalmaymente@gmail.com | Tlf:  +34 623 513 822 | C/ Almogàvers, 74 primer piso departamento 2 escalera izquierda | @conectarcuerpoalmaymente | LinkedIn

Cristina Gutiérrez Lestón

Educadora Emocional, CEO de la Granja Ability Training Center, investigadora en el camp de les competències emocionals aplicades, creadora del Mètode La Granja, conferenciant, formadora d’empreses, consultora d’organitzacions, divulgadora mediàtica i escriptora de llibres i contes.

També és responsable del Programa de Gestió Emocional dels infants afectats per Neurofibromatosi (NF1) de l’Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona, i responsable del projecte d’educació emocional de Masia 360 del FC Barcelona.

granja@la-granja.net | Telf: 93 848 11 25 | La Granja Ability Training Center | @lagranjaescola | LinkedIn

Okollective

Okollective sorgeix de la unió de Claudia Ramírez i Cristina Clemente, dues dissenyadores de moda amb més de 17 anys d’experiència. Després d’haver finalitzat la nostra etapa en una gran empresa de moda, coincidim en la idea de crear el nostre propi estudi de disseny i seguir al món del tèxtil que tant ens apassiona, però aquesta vegada d’una manera ètica i sostenible per al medi ambient.

Okollective ofereix una proposta a partir del disseny per fer evolucionar la moda cap a un model més sostenible. 

info@okollective.es | Tlf: 665384172 | Oficines C/Zamora,45,1.1ª E. | @okollective.es @totakeawear

Juana Sánchez Ortega 

Escriptora, editora i gestora de projectes literaris.  És escriptora publicada per Planeta Colòmbia i sap, de primera mà, com de complex pot ser encarar el procés d’escriure ja sigui ficció o no ficció. La seva especialitat és trobar i mostrar diferents perspectives, detectar necessitats i ajudar a trobar possibles solucions.  Escriu, llegeix, investiga, fa podcasts, crea personatges i revisa textos de tercers.

Pots trobar-la a la seva web | @juana_sanchez_ortega

juana@juanasanchezortega.com | Tlf: 638 535692 | Carretera Rubí 88, bajos izq. Coworking Bitàcola

Mireia Calvo González

Fundadora i directora de Senlima, una innovadora marca de moda amb impacte social i mediambiental, que actualment es troba en etapa de creixement. 
Emprenedora i apassionada per la tecnologia punta. Tesi de màster al Illinois Institute of Technology de Chicago (EEUU). Professora a universitats com la UOC i la VIU en els camps de la ciència de dades i la bioenginyeria.
 
mcalvo@senlimastore.com | Tlf: +34 639 379 513 | LinkedIn | @selnimastore
 

Vázquez & Barba International Legal Consultants, S.L.P. 

Adriana Maria Barba és sòcia directora de Vázquez & Barba International Legal Consultants. Advocada amb doble titulació USA-Espanya; B.A. en International Criminal Justice; LL.M. en Human Rights; Certificada en International Taxation i en International Relations and Diplomacy i el seu despatx es dedica a atreure inversió internacional a Espanya. Originària de Bogotà (Colòmbia) ha desenvolupat una forta consciència social. Actualment lidera una iniciativa per a fomentar el desenvolupament de les dones i nenes de la comunitat Wayúu, en la Guajira, Colòmbia.
 
info@vbilc.com | LinkedIn | +34 931 891 680 | @vbilclegal | Passeig de Gràcia 53, Sexta Planta

Josefí Subirats

Sòcia i directora de transformació digital a Aquarian Tech, empresa que acompanya a
les PIMES en la implantació d’un software modular (Odoo) de gestió integral d’empreses
(ERP&CRM).

Experta en Transformació Digital d’empreses i processos de negoci amb més de 23 anys d’experiència en consultoria tecnològica, especialitzada en Marketing Digital i CRMs integrats amb l’ERP. Actualment és professora associada en Transformació digital a EADA Business School. Creu en la democratització de la tecnologia i la seva vocació és fer-la accessible a tothom.

jos@aquarian.tech | Tlf: +34 696 977 933 | LinkedIn  

Carolina Scott Gutierrez. 

Assessora Financera. Agent representant exclusiva per Banco Mediolanum.

Assessora financera, experta en finances, inversions, assegurances i jubilació. Ofereix la seva ajuda en gestió de finances personals, dissenyant una estratègia personalitzada per cada client, d’acord amb els seus recursos i objectius. El seu propòsit és assistir en qüestions financeres per materialitzar les aspiracions econòmiques.

carolina.scott@bancomediolanum.es | web | Linkedin

María Cristina Forero 

Creadora del projecte Psicología ‘mc. Llicenciada en psicologia i terapeuta sistèmica, realitza sessions de teràpia individual i tallers grupals de creixement personal i Constel·lacions Familiars. Ofereix acompanyament psicològic per a ajudar a les persones que van a la seva consulta a millorar la seva qualitat de vida. A través de la psicoteràpia ajuda a persones que pateixen d’ansietat, estrès, depressió, entre altres, a trobar noves eines per a gestionar millor les seves emocions i ser capaces d’adaptar-se millor a les situacions que es presenten a nivell familiar, de parella o laboral.

mc@equilibriumcentres.com | +34 618 06 14 02 | LinkedIn | @psicologia_mc

 Merlès Martinez

Enginyera agrícola i pastora, fundadora de Can Mimó Pastors i  Productors Artesans.

Actualment per una banda distribueixen els seus productes làctics frescos, iogurts, flams, matons als mercats locals i per una altra ofereixen serveis d’educació ambiental a escoles i famílies.

Addicionalment realitzen un servei de col·laboració directa mitjançant l’apadrinament d’una cabra i tenir així la possibilitat de formar part d’un projecte que beneficia al medi ambient.

Contacta | @canmimo_pastorsartesans

Jimena Uribe

Artista, titellaire, arquitecta i somiadora de professió.

A FestivÀnima, el seu projecte, i dins de l’àmbit educatiu i del lleure, dissenya i dinamitza activitats, tallers i jocs amb l’objectiu de millorar i desenvolupar competències claus cap a una convivència amable i sostenible; també dissenya i construeix escenografia i teatres de guinyol artesanals, sempre amb el Teatre de Titelles com a font d’inspiració.

Contacta | web | Facebook 

Montse Masó

Consultora Financera de planificació econòmica experta en inversions i assegurances.

El món de les finances evoluciona, els patrons de la banca tradicional han de renovar-se per adaptar-se a un món cada vegada més canvianti dinàmic.
Consultora Financera renovada, busco persones amb talent per incorporar-se al meu equip de treball, els quals reben formació de qualitat amb un plade carrera meritocrático.

Contacta-la aquí

Marta Muñoz Thuile

Psicóloga i coach. Amb més de 30 anys d’experiència en coaching executiu individual i d’equips.

Enfocada a desenvolupar les capacitats que tenen les persones, apostant per la reflexió personal, que convida a fer coses diferents en el lloc de treball.

Posant el focus en la confiança com a manera de liderar avui dia en les empreses.

Ofereix formació en competències de la inteligència emocional.

Contacta | @marta.muth

Yolanda Martínez

Dissenyadora, creativa

El seu projecte ‘Coses de coses’ consisteix en la creació de peces de moda i decoració úniques, personals i personalitzades, realitzades a partir de la reutilització i aprofitament de matèria primera. Creu en la individualització de la persona a l’hora de triar, perquè per a ella és important marcar la diferència en aquesta societat global en la qual vivim. Descobreix-ne més.

Contacta 

Montse Framis

Consultora Mentora en Dones PelFutur.

Tècnica d’innovació socioeconòmica, experta en expansió de la producció ètica i el consum responsable.  Dinamitzo aliances entre l’empresa, les institucions públiques i la societat civil. El meu bagatge inclou eines provinents de la cooperació internacional i l’educació pel desenvolupament, la responsabilitatsocial (CSR) i l’economia social i solidària (ESS), el Project Manager i gestió d’empresa, així com de noves formes de consumi producció fruit de les pròpies experiències. 

Contacta

Lorena Bazán

Sommelier especialista en cervesa i en organització d’esdeveniments.

Fundadora de ‘FdL Beer Project’ un projecte de promoció de cultura cervesera mitjançant la producció d’esdeveniments vinculats a aquesta beguda fermentada. Planifica, organitza i dinamitza esdeveniments amb la cervesa artesana com a element diferenciador.
Tastos, maridatges, esdeveniments de brànding, barres temàtiques, espectacles, etc.

Contacta | LinkedIn | @lorenabazang @FlorDeLlupol @fdlbeerproject

Kira Tibisay Pérez López

Kira López

Fundadora de la Escuela de Arte Medicinal León Despierto. Es va reinventar professionalment gràcies a la maternitat, passant del despatx d’advocats a l’hort, i va dissenyar el seu propi pla per a viure la criança i l’educació amb la millor qualitat de vida. Va investigar dels millors i arribat el moment, va fundar la seva pròpia Escola per a ensenyar als pares i mares a dissenyar una millor relació amb els seus fills, i als fills a créixer més enllà de les limitacions imposades per la sistèmica familiar. El que significa, en tots els sentits: Despertar!

secretarialeondespierto@gmail.com | Tlf: 640 63 19 34 | Carrer Jovara 317, Calella

Cristina López Antón

Advocada procesalista.

Especialitzada en litigis sobre delictes econòmics i sobre responsabilitat i resolució contractuals, així com en procediments judicials del sector bancari relatius a la nul·litat de swaps, permutes financeres, compra de participacions preferents i altres productes financers derivats. Mediadora civil mercantil i membre de l’Associació Espanyola de Perits Judicials i Mediadors Arbitrals. Sòcia Directora a Synera Legal – Abogados. 

Contacta 

Miriam-Ballestero-Head-of-Marketing-at-HeyTradeMiriam Ballesteros

Directora de Marketing a HeyTrade, una nova plataforma d’inversió completa per a tots els comerciants. Professora de màrqueting i comunicació en el Màster en Internet de les Coses i el Postgrau en Lean Startup Incubation. Acumula una experiència de més de 10 anys en empreses del sector tecnològic, educatiu i sanitari.

Contacta-la per consultes sobre marca personal, trajectòria professional i finances personals.

web | LinkedIn | @mirballgo