Consell Executiu

Nuria Viñas - Presidenta

És Diplomada i Tècnica en Empreses i Activitats Turístiques. Durant 25 anys va exercir com a Directora d’hotel en diferents Cadenes Hoteleres... Clica aquí per conèixer tota la bio.

Anna Moreu - Vicepresidenta

Màster en Enginyeria Informàtica per la Universitat Politècnica de Catalunya, Màster en Gestió i Direcció d’Empreses TIC pel IESIM, i Màster en Estratègia de Empreses de Serveis pel SIMI... Clica aquí per conèixer tota la bio.

Rosa Maria Quintana - Vicepresidenta

Llicenciada en Medicina per la UAB, Especialista en medicina del treball, Màster en prevenció de riscos laborals per la UB, Màster en valoració del dany corporal per la UB. Clica aquí per conèixer tota la bio.

Helena Viñas - Vocal

Graduada en Turisme UAB. Màster en Direcció de Comunicació a la Universitat Pompeu Fabra. Dedico la meva vida professional al món de la comunicació i a les relacions públiques... Clica aquí per conèixer tota la bio.

Laura Cabre - Vocal

Enginyera de Telecomunicacions i MBA per la Universitat Ramon Llull i Màster en Sistemes d’Informació per la Universitat Devry College of New York... Clica aquí per conèixer tota la bio.
  • Presidenta d'Honor: Rosa María Garriga.
  • Acció Compromesa / Vicepresidenta: Montserrat Ramon. Ver perfil LinkedIn
  • Vocal: Pia Gras. Ver perfil LinkedIn.