Vés al contingut

Dones pel Futur i FEDEPE

    Arribat el nou any i a Dones pel Futur seguim treballant pel nostre objectiu, que és aconseguir l’equitat entre homes i dones. 

    En aquest sentit, al Gener de 2020 vàrem commemorar la reincorporació de Dones pel Futur (ACDDE) a la FEDEPE (Federació Española de Mujeres Directivas, Ejecutivas, Profesionales y Empresarias) en una trobada a Madrid.

    En aquesta trobada es va celebrar la reincorporació de Dones pel Futur a FEDEPE; la Federación Española de Mujeres Directivas, Profesionales y Empresarias; amb una trajectòria de més de 30 anys, agrupa a diverses associacions de dones que treballen en múltiples sectors empresarials i de l’Administració Pública. Totes, amb un objectiu comú: treballar per l’igualtat entre homes i dones, erradicar la discriminació de gènere i fomentar models de lideratge femení inclusius i sostenibles. 

    La  presidenta de FEDEPE, Ana Bujaldón i Núria Viñas, Presidenta de DxF vàren ratificar la col.laboració entre les dues entitats. Una col·laboració en la que fa anys que hi treballaven per tal d’establir aliances i sinèrgies amb un objectiu comú: la defensa dels drets de les dones en la societat actual. 

    Desde Dones pel Futur ens il.lusiona seguir construïnt xarxa amb sororitat i visió de futur.