cabecera covid 19

 

Davant la díficil situació global que ens trobem tota la societat per les consequències de la crisis sanitària del Covid-19, a Dones pel Futur (ACDDE), posem a disposició de les sòcies i col·laboradors aquesta nova secció dedicada a l’informació i els recursos referents per a la gestió d’aquesta crisi sanitària.

A Dones pel Futur lluitem per l’igualtat d’oportunitats entre homes i dones i la defensa dels drets de les persones, posant èmfasi en els col·lectius més vulnerables. Malgrat la situació actual, volem seguir treballant i confiem en els experts sanitaris, científics, polítics, però sobretot en la solidaritat de tota la societat per a poder recuperar-nos aviat d’aquesta crisis.  Ens en sortirem!

INFORMACIÓ I RECURSOS DAVANT L’EMERGÈNCIA DEL COVID-19

Protecció Civil: Mobilitat, Serveis Essencials.

Informació i Recursos referents a la protecció civil. Com actuar davant el decret d’estat d’alarma. Restriccions en la mobilitats, l’activitat empresarial, permisos per a treballar, etc. Consulta aquí el documents oficials de Protecció Civil de la Generalitat de Catalunya.

Servei d’atenció a les Dones en situació de violència masclista.

Durant el confinament per emergència sanitària, s’ha reforçat el servei d’atenció a les dones en situació de violència masclista amb l’objectiu de vetllar per a la seva seguretat.

Formació gratuita

Consulta els diferents espais de formació a distància que ofereixen les diferents entitats, associacions amb les que Dones pel Futur hi col·labora.

  • PIMEC- Petita i Mitjana Empresa. Cursos amb contingut de caràcter empresarial, gestió… clica aquí

pimec

Iniciatives solidàries per fer front a la crisis sanitària de la pandèmia Covid-19

Per fer front a la crisis sanitària a la que ens afrontem dia a dia, com a societat tenim la capacitat d’organitzar-nos i col·lectivament aportar ajudes i solucions per afrontar els reptes de la lluita amb la Covid-19. Aquí compartim algunes de les iniciatives més destacades. Com entitat compromesa amb la societat us convidem a aportar el vostre granet de sorra. I sobretot no oblidem a ajudar aquells que tenim més a prop i amb situacions més vulnerables.