Consell Executiu

El Consell Executiu és l'òrgan encarregat de definir l'estratègia i el pla d'acció de l'entitat Dones pel Futur. Aquest està format per diferents perfils amb experiència en àmbits molt diferents, però que es comparteix el mateix objectiu; aconseguir l'equitat entre dones i homes per una societat més justa i corresponsable.

Nuria Viñas - Presidenta

Diplomada i Tècnica en Empreses i Activitats Turístiques. Durant 25 anys va exercir com a Directora d’hotel en diferents cadenes hoteleres... Clica aquí per conèixer tota la bio.

Rosa M Garriga

Rosa Maria Garriga - Presidenta d'Honor

Llicenciada en antropologia i sociologia. El 1994 creà la Fundació Assistència i Gestió Integral (AGI), especialitzada en l’ajuda social a dones que pateixen violència de gènere... Clica aquí per conèixer tota la bio.

Anna Moreu - Vicepresidenta Coneixement

Màster en Enginyeria Informàtica per la Universitat Politècnica de Catalunya, Màster en Gestió i Direcció d’Empreses TIC per l’IESIM, i Màster en Estratègia d'Empreses de Serveis pel SIMI, Scandinavian International Management Institute, de Copenhague. Clica aquí per conèixer tota la bio.

Rosa Maria Quintana - Vicepresidenta

Llicenciada en Medicina per la UAB. Especialista en medicina del treball, Màster en prevenció de riscos laborals per la UB, Màster en valoració del dany corporal per la UB. Clica aquí per conèixer tota la bio.

Montserrat Ramon - Vicepresidenta Acció Compromesa

Dedicada a l’àmbit de la formació i l’emprenedoria de la dona.

Helena Viñas - Vocal

Graduada en Turisme per la UAB i Màster en Direcció de Comunicació per la UPF. Dedica la seva vida professional al món de la comunicació, el marketing i a les relacions públiques... Clica aquí per conèixer tota la bio.

Laura Cabre - Vocal

Enginyera de Telecomunicacions, MBA per la Universitat Ramon Llull i Màster en Sistemes d’Informació per la Universitat Devry College de Nova York... Clica aquí per conèixer tota la bio.