Avís Legal lloc web donespelfutur.com

1.- Titularitat:

En compliment amb la llei 34/2002 d’11 de juliol, de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic, s’especifica que el titular de la web és l’ASSOCIACIÓ CATALANA DE DONES DIRECTIVES I EMPRESÀRIES, Dones pel Futur (ACDDE) amb domicili a: Carrer Pau Claris, 138. planta 3era.-08009 BARCELONA; amb qui es pot contactar a través del correu electrònic comunicacio@donespelfutur.com 

2.- Ús de la Web

L’usuari que accedeix a la web farà un ús correcte d’aquesta i dels seus continguts; d’acord amb aquestes condicions i la normativa vigent.

3.- Enllaços

D’acord amb l’ús habitual d’internet i les xarxes socials, ACDDE permet que comparteixin enllaços a aquesta web; sempre que aquesta acivitat es realitzi sense ànim de lucre; i d’acord a les normes del bon ús, bona fe i bons costums acceptats de manera general pels internautes i la legislació vigent.

Ara bé, el fet que es comparteixi la web en perfils o pàgines de tercers no suposa que ACDDE tingui cap relació de confiança amb aquests i, per tant, no es fa responsable del contingut de tercers. És per això ACDDE es reserva el dret a exigir la supressió de l’enllaç compartit per un tercer, en el cas que no es compleixi algun dels termes anteriors.

4.- Propietat Intel•lectual i Industrial 

Tots els drets relatius a la propietat industrial e intel•lectual, com poden ser, dissenys, distintius logotips, bases de dades, així com els diferents elements que integren la Web (textos, gràfics, fotografies, vídeos, enregistraments sonors, combinacions de colors, etc. .), són propietat de ACDDE

L’ús del lloc web per l’usuari no suposa la cessió de cap dret de propietat intel•lectual i / o industrial sobre el Web i els seus continguts.

Queda prohibida, sense la prèvia autorització de forma expressa i per escrit, la reproducció, utilització, transformació, distribució, comunicació pública, del Lloc Web, els seus Continguts i / o els signes distintius de ACDDE

Qualsevol ús del contingut contrari a aquestes condicions podria donar lloc a l’inici de les accions legals que es consideressin necessàries.

5.- Responsabilitats

En qualsevol cas, el web no es fa responsable de l’exactitud de la informació proporcionada per tercers independents. Tampoc és responsable del contingut de les pàgines web propietat d’Empreses Anunciants, si n’hi ha.

L’Usuari de la web no realitzarà cap acte abusiu que tingui l’objectiu de causar algun dany, inutilitzar i / o saturar la web; de manera que aquesta no pogués ser utilitzada normalment.

ACCDDE no es fa responsable dels danys que l’acció de tercers pugui provocar en l’usuari. En qualsevol cas, un cop detectada la incidència o l’acció maliciosa de tercers, ACDDE es compromet a mitigar i / o eliminar el risc o amenaça al més aviat possible.

En relació als continguts, ja que la web podria allotjar informació de tercers, l’usuari és plenament responsable de l’ús que faci d’aquesta informació; en relació amb la legislació relativa a protecció de dades personals i Propietat Intel·lectual; així com a qualsevol altra normativa vigent. ACDDEen cap cas, es fa responsable dels danys i / o perjudicis que es poguessin ocasionar a tercers per l’ús inadequat dels usuaris del web.

Finalment, en el cas que ACDDE patís algun dany o perjudici per l’activitat d’un usuari, aquest haurà de fer-se responsable de la indemnització que els tribunals estableixin a aquest efecte.

6.- Legislació aplicable i jurisdicció

Qualsevol controvèrsia entre els usuaris de la web i ACDDE es troba sotmesa a la legislació espanyola i  es resoldrà en els jutjats i tribunals de Barcelona.