Aprèn un ofici

Dones pel Futurcol·laborem des de fa més d’un any juntament amb l’Ajuntament de Calella i la Fundacio Trabajo y Dignidad.

El programa Aprèn un Ofici té com a objectiu apoderar a les dones en risc de vulnerabilitat a través de l’aprenentantge d’un ofici i així aconseguir l’autocopupació.

A través de l’aprenentatge  i les eines que els hi oferim, les dones poden a partir  d’un ofici; en aquesta ocasió la costura, guanyar-se la vida i ser autònomes econòmicament. A la vegada les ajudem a compartir la seva experiència, inquietuds i  fomentar l’apoderament de les dones que hi participen.

Creacions del programa “Aprèn un ofici”

Mètode:

El programa proporciona una classe de 2 hores setmanals i l’obtenció de una màquina de cosir, a partir de un microcrèdit. A les sessions hi participen dones migrades, mares de família, totes elles aprenen a cosir, confeccionant vestits, teixits per a la llar, entre altres. Aprenent un ofici, i amb acompanyament amb gestió empresarial,  els hi oferim les eines necessàries per emprendre i autoocupar-se.

Si t’interessa col·laborar en l’acció a través de compartir coneixement, o de qualsevol altra forma, contacta amb Dones pel Futur. I a la vegada contacta amb nosaltres per si vols formar part dels grups de treball.

 

 

Membres del Programa “Aprèn un ofici”